Колишнього черкаського посадовця оштрафували за невчасне подання декларації

Колишнього черкаського посадовця оштрафували за невчасне подання декларації

Черкаською місцевою прокуратурою спільно з УЗЕ в Черкаській області ДЗЕ НП України ініційовано питання про притягнення до адміністративної відповідальності колишнього головного спеціаліста із зв’язків з громадськістю та ЗМІ Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Так, колишній посадовець відповідно до пп. «в» п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції», будучи суб’єктом відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», достовірно знаючи про зобов’язання подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування перед звільненням, несвоєчасно подав декларацію без поважних причин.

Постановою Соснівського районного суду м. Черкаси колишнього посадовця Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу 850 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x