На Черкащині термомодернізують 7 закладів освіти та культури

На Черкащині термомодернізують 7 закладів освіти та культури

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Черкаській області протягом листопада 2017 року зареєструвало дозвільні документи про початок реконструкції 7 об’єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, в навчальних закладах Канівського, Маньківського, Черкаського, Тальнівського та Корсунь-Шевченківського районів заплановані заходи з термомодернізації. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

На замовлення відділу освіти, молоді та спорту Канівської РДА розпочато технічне переоснащення котельні навчально-виховного комплексу в с. Хмільна на вул. Миру, 48. Там же планується встановлення нового котла на твердому паливі.

У с. Іваньки під час капітального ремонту газової котельні школи на вул. Ігоря Щербини, 6 старі котли замінять на сучасні та економні. Замовником робіт виступає відділ освіти Маньківської РДА.

У той же час, в іншому районі області на замовлення відділу освіти Черкаської РДА в школі с. Вергуни на вул. Свято-Троїцька, 95 капітально відремонтують теплогенераторну та замінять газовий котел. Роботи з ремонту котельні також заплановані у школі с. Білашки на вул. Незалежності, 11. Замовником виступає відділ освіти Тальнівської РДА.

Натомість, у дитячій установі навчально-виховного комплексу с. Драбів, що на вул. Центральній, 26, на замовлення виконавчого комітету Набутівської сільради відремонтують покрівлю та утеплять горище.

Енергозберігаючі технології також будуть використані під час реконструкції сільських закладів культури Черкаського та Звенигородського районів. У с. Хацьки термомодернізують приміщення Будинку культури на вул. Шевченка, 69-а. Зокрема, на замовлення Хацьківської сільради утеплять зовнішні стіни та улаштують утеплену стелю. У той же час, Будинок культури в с. Неморож на вул. Шевченка, 57 обладнають новою теплогенераторною. Замовником робіт виступає виконавчий комітет Неморозької сільської ради.

Загалом за 11 місяців цього року Управлінням ДАБІ у Черкаській області зареєстровано 2308 дозвільних документів у сфері будівництва. Серед них – 1472 документа про початок виконання підготовчих та будівельних робіт, 807 декларацій про готовність об’єкта до експлуатації, 18 дозволів та 11 сертифікатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x