Черкащан спіймали на крадіжці

Черкащан спіймали на крадіжці

Зловмисники викрали виготовлені зі срібла контакти з трансформаторної підстанції на одному із підприємств міста. Сума збитків їх незаконної діяльності становить близько 35 тисяч гривень. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 60-річний директор одного із підприємств міста та повідомив про крадіжку з приміщення трансформаторної підстанції. Зловмисники викрали контакти із срібла. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Провівши ретельних огляд місця крадіжки, працівники міліції розпочали оперативно-розшукові заходи. Частина правоохоронців спілкувалася з місцевими громадянами та перевіряла раніше судимих осіб, інша – влаштувала засідку на території підприємства. Через деякий час оперативники побачили, як двоє чоловіків перелізли через паркан та металевим предметом зірвали навісний замок на вхідних дверях в приміщення підстанції. Зловмисники були затримані на місці вчинення кримінального правопорушення.

Як встановили співробітники міліції, крадіями виявилися двоє товаришів 25-ти та 26-річного віку, які раніше вже мали проблеми з законом. Не бажаючи заробити в законний спосіб, зловмисники зважились на крадіжку. Проникли на територію підприємства та викрадали срібні запчастини. Витративши отримані за крадене майно кошти, повернулися на місце вчинення крадіжки за новою здобиччю, де і були затримані правоохоронцями.
За цим фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x