Черкасця, який виштовхав жінку з вікна і порізав матір, примусово лікуватимуть

Черкасця, який виштовхав жінку з вікна і порізав матір, примусово лікуватимуть

У провадженні слідчого відділу Черкаського відділу поліції перебували матеріали кримінального провадження щодо 27-річного черкащанина за фактом вбивства своєї знайомої та за завершеного замаху на вбивство своєї матері. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Влітку цього року чоловік умисно виштовхнув свою співмешканку з відкритого вікна, внаслідок чого та впала на землю з 5 поверху і та померла. Після чого завдав своїй матері численні удари ножем в життєво важливі органи.

Підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, проте згодом виникла необхідність змінити захід на поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключать небезпечну поведінку для визначення стану осудності.

Згідно висновку стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи громадянин у період вчиненого вбивства страждав і в теперішній час страждає на хронічне психічне захворювання у формі шизофренії параноїчної, що позбавило його можливості усвідомлювати свої дії (бездіяльність) і керувати ними.

Тому суд ухвалив рішення про застосування госпіталізації до психіатричного закладу з суворим типом нагляду і лікування в примусовому порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x