Черкаські депутати внесли зміни в бюджет-2017

Черкаські депутати внесли зміни в бюджет-2017

Сьогодні, на одній із останніх сесій Черкаської міської ради цього року, депутати відкоригували міський бюджет року, який добігає кінця. Директор департаменту фінансової політики ЧМР Наталія Джуган сподівається, що це допоможе місту Черкаси більш впевнено завершити бюджетний рік.

Загалом зміни торкнулись уточнень у межах бюджету розвитку та загального фонду. Так, 5 млн грн було знято з ремонту бульвару Шевченка (звісно чергову чергу цього року вже ніхто не ремонтуватиме, адже зима вже вступила у свої права) ці кошти було пере направлено на ремонт вул. Сумгаїтської та вул. Героїв Дніпра. До того ж, було забезпечено заробітну плату бюджетникам за два останні місяці року.
– Живих коштів у бюджеті розвитку до кінця року немає. Хоч би що депутати не уточнювали, цих грошей немає. Ми затвердили на початку року бюджет розвитку, завищений на 250 млн грн. Це кошти від продажу майна, пайової участі, якої в нас немає. Тому один-два дні, і ми зупиняємо фінансування по бюджету розвитку, – коментує Наталя Володимирівна.

За словами чиновниці, поки що з ризиками залишаються пільги і субсидії, адже держава винна 200 млн на цю потребу, ще 50 млн – заборгувала нашим комунальним підприємствам. Тому, є сподівання на допомогу обласного бюджету, який має на цю потребу 300 млн грн і який може відкоригувати Черкасам бюджет.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x