Смілянська райрада провела бюджетну сесію

Смілянська райрада провела бюджетну сесію

11 грудня відбулась тридцять перша сесія Смілянської районної ради сьомого скликання. До порядку денного було внесено два питання: про зміни до рішення районної ради «Про програму підтримки органів виконавчої влади Смілянського району на 2016-2020 роки» та про зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2017 рік». Про це «Нова Доба» дізналася із сайту smila-ua.com.

Проголосувавши за ці питання, депутати ухвалили виділення матеріальної допомоги для бюджетників, переглянули розміри оплати за енергоносії і кому не вистачало коштів для розрахунку – добавили.

Завдяки цим рішенням районних депутатів районній лікарні закуплять три холодильники для зберігання медикаментів. Також придбають кілька кондиціонерів у приміщення районної ради і РДА, тому що влітку там дуже душно (хоча не всім депутатам сподобалося таке рішення). Для працівників районного будинку культури закуплять нові костюми. Ще 10 тис. грн виділили їм на взуття.

Наприкінці засідання сесії виступив заступник голови районної ради Василь Латенко. Він підняв питання цілісності Смілянського району. Після обговорення депутати вирішили провести ряд зустрічей із сільськими головами та працювати над перспективним планом розвитку Смілянського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x