У Черкасах проведуть благодійну вечерю, щоб зібрати гроші на лікування 3-річної Діани Батій

У Черкасах проведуть благодійну вечерю, щоб зібрати гроші на лікування 3-річної Діани Батій

Заради одужання трирічної Діани Батій, яка бореться з тяжким онкологічним недругом, в Черкасах влаштовують благодійну вечерю. Її проведуть уже цієї п’ятниці, 15 грудня, о 18.30 в ресторані Faro del porto (на Козацькій, 2). Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

Під час вечері відбудеться благодійний аукціон, новорічна вистава для діток, а ще – працюватиме «жива» фотозона, де гості зможуть сфотографуватися з середньоазіатською вівчаркою (алабай), юним чемпіоном України за кличкою «Архімед».

Ініціаторами доброчинного вечора виступили депутат міської ради Роман Діскант, заступник міського голови, депутат обласної ради Роман Буданцев за підтримки благодійного фонду «Делікат».

Нагадаємо, минулої осені в Діани Батій діагностували нейробластому заочеревинного простору четвертої стадії. Тоді вона пройшла курс серйозного лікування, в результаті якого хвороба відступила. Утім, під час планового обстеження цього жовтня лікарі приголомшили рідних – стався рецидив.

Тепер життя Діани залежить від коштовної операції в Німеччині (її вартість становить 200 тисяч євро). Для молодої сім’ї така сума наразі непосильна, а от часу зволікати з лікуванням – немає.

Батьки не втрачають надії на повне одужання своєї маленької донечки й просять небайдужих людей допомогти Діанці отримати шанс на здорове майбутнє.

Якщо у Вас є бажання допомогти дівчинці, публікуємо реквізити:

«ПриватБанк»:
4149 4978 6041 7114
Одержувач:
Батій Ігор Ігорович (номер батька: 093 812 68 45)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x