Крадіжки, грабіж, втручання в роботу банківської системи – черкасця засудили за низку злочинів

Крадіжки, грабіж, втручання в роботу банківської системи – черкасця засудили за низку злочинів

За принципової позиції Черкаської місцевої прокуратури вироком Соснівського районного суду місцевого жителя визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 1, ч. 2 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп\’ютерів), автоматизованих систем, комп\’ютерних мереж чи мереж електрозв\’язку), ч. 1, ч. 2 ст. 200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, обладнанням для їх виготовлення) та ст. 395 (порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Чоловік обвинувачується в низці крадіжок майна у 5 місцевих жителів (мобільні телефони, кошти та інше) на загальну суму понад 20 тис. грн.; відкритому викраденні мобільного телефону в малолітньої особи; несанкціонованих втручання у роботу автоматизованої банківської системи ПАТ КБ «ПриватБанк», здійснених за допомогою викрадених у черкасців мобільних телефонів, а також незаконних діях з документами на переказ та іншими засобами доступу до банківських рахунків потерпілих.

Заслухавши позицію прокурора та врахувавши, що підсудний вже притягувався до кримінальної відповідальності, суд призначив йому покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися фінансово-господарською діяльністю на строк 3 роки та штрафом у розмірі 136 000 грн.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу, триває строк апеляційного оскарження вказаного рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x