У Шполі відкрили казкову резиденцію Святого Миколая

У Шполі відкрили казкову резиденцію Святого Миколая

Цього року у Шполі неперевершене свято організатори відтворили у новому форматі. Вперше у Святого Миколая, який творить чудеса, викрали чарівний посох. І всі малята, які завітали на казкове дійство, залюбки допомагали ведучим розслідувати злочин, віднайти викрадача посоха і повернути його власнику. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Шполянської міської ради.

Зазвичай, коли Святий Миколай відкриває свою резиденцію, він приносить дітлахам безліч солодких подарунків і протягом року здійснює їхні мрії. 12 грудня в очікуванні чудес до дитячого парку зійшлося безліч дітлахів разом зі своїми родинами. І хоча маленьким шполянам це казкове дійство вже стало радісною традицією, то наймолодшим жителям сіл Кримок та Скотареве Шполянської громади така зимова феєрія з чудесами відкрилась вперше.
– Сьогодні після закінчення шкільних уроків нас зібрали вчителі і ми вирушили до Шполи на відкриття резиденції Святого Миколая. З нетерпінням чекали, коли ж закінчиться затяжна дорога, яка веде до чарівного парку, де живе Чудотворець, і ми нарешті його побачимо, від душі пограємось і попустуємо! – діляться позитивними емоціями і неперевершеними враженнями учениці 5-го класу Скотарівського НВК, Юлечка, Віолета та Владислава.

У Шполі відкрили казкову резиденцію Святого Миколая

Свято розпочалось із зйомки надзвичайних новин, які за декілька днів облетіли майже все місто. Репортаж надзвичайних новин вели на місці злочину. Ведучі заявили, що свято під загрозою зриву, тому малята повинні згуртуватись і допомогти їм відшукати злодія та повернути чарівний посох Святому Миколаю.

Та все-таки Миколай вміє творити чудеса: злодій сам здався і попрямував до когорти стурбованих малят. Проте це був лише початок розважальної програми, яку отримали наймолодші мешканці громади. За сценарієм діти повинні були відгадати цифровий код скрині, в яку потрапив чарівний посох після викрадення. Щоб отримати потрібні цифри, малята розгадували загадки, здіймали галас на все місто, кривилися і показували язики при цьому ще й робили селфі, присідали і підстрибували на одній нозі.

Були й смачні конкурси, приміром, без допомоги рук з’їсти причеплену до нитки зефірку. Далі послідували складніші завдання: естафета «штовхни апельсин», роздавити прив’язані до ніг кульки, відгадати слова, які учасники конкурсу зображали своїми рухами.

Врешті, скриню відчинили і чарівний посох повернувся в руки власнику. Всі малята отримали солодкі подарунки і головне, відкрили резиденцію.

Та на цьому зимові свята для наймолодших мешканців громади не закінчуються. Протягом двох тижнів всі охочі можуть приходити на гостини до резиденції, писати листи із мріями Святому Миколаю у скриньку бажань та передноворічні вітальні листівки учасникам АТО на передову, гратися, забавлятися і пустувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x