Шполяни вшанували подвиг героїв-ліквідаторів

Шполяни вшанували подвиг героїв-ліквідаторів

Сьогодні у міському парку Слави зібралися містяни, влада міської громади та району, аби вшанувати подвиг героїв-ліквідаторів, які захистили людство від радіаційної загрози, спричиненої вибухом на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС 26 квітня 1986 року. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Шполянської міської ради.

Секретар міської ради Тетяна Каландирець і керуюча справами виконавчого комітету міської ради об’єднаної територіальної громади Тетяна Герус цього дня разом з усіма присутніми та учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку, встановленого на честь героїв-чорнобильців, а пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Слова вдячності мужнім людям, які ризикуючи життям і здоров\’ям самовіддано боролися з невидимим підступним ворогом і зробили усе, аби приборкати ядерну стихію, висловили перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Козоріз, начальник управління соціального захисту населення Шполянської РДА, Анатолій Ракітін та голова районної організації «Союз-Чорнобиль», Олександр Рогозінський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x