Перший Олімпійський медаліст Черкащини відзначив 80-літній ювілей

Перший Олімпійський медаліст Черкащини відзначив 80-літній ювілей

Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч сьогодні відзначає 80-річний ювілей. Ювіляра зі святом привітали на асамблеї відділення НОК України в Черкаській області представники влади та спортивної спільноти. Про це інформують у відділення НОК України у Черкаській області.

Також цього дня презентували фільм про Андрія Івановича як справжнього спортивного героя, котрий поруч з нами. У фільмі розповідається про життєвий шлях чемпіона, його підготовку та перемогу на Олімпіаді, про активне життя та спілкування з молоддю, друзі та колеги діляться враженнями про спіпвпрацю та спілкування із Андрієм Івановичем.

Першим слова вітання ювіляру висловив голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко.

– Це велика честь привітати такого видатного спортсмена із 80-річчям, – зазначив Юрій Олегович. – І дуже приємно, що незважаючи на такий вже поважний вік, ви завжди лишаєтесь у формі, пропагуєте здоровий спосіб життя серед молоді, демонструєте власним прикладом, як треба досягати мети і бути першим в усьому. Дякуємо за вашу силу волі і працездатність! Бажаємо здоров’я і ще багато щасливих років.

Андрій Іванович подякував голові ОДА і відзначив, що Юрій Ткаченко багато зусиль докладає для розвитку спорту в регіоні, і що наступна Олімпіада має вже принести до скарбнички Черкащини нове «золото». Також вручив від імені Національного олімпійського комітету подяку голові ОДА за внесок у розвиток олімпійського руху.

До привітань долучився голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, вручив ювіляру подяку Національного олімпійського комітету та медаль «За внесок в олімпійський рух».

– Пишаюся знайомством із Андрієм Івановичем, його здобутками, надихаюся його енергією, бажаю йому міцного здоров’я, подальших життєвих перемог, підтримки близьких, – відзначив Андрій Більда.

Подарунки та слова вітання дарували Андрію Хімічу заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський, друзі та колеги, представники федерацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x