Рятувальники зустрілися з учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської аварії

Рятувальники зустрілися з учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської аварії

14 грудня в залі засідань управління відбулися урочисті заходи із вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС. Участь у заходах взяли ліквідатори, які 31 рік тому відбудовували саркофаг над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Очільник управління Віктор Гвоздь під час свого виступу зачитав звернення Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна до ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та зазначив: «Ваш подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити значення того, що ви зробили. Ваш героїзм, патріотизм і професійна майстерність перевірені часом. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь».

Рятувальники зустрілися з учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської аварії

У своїх промовах перед співробітниками Управління, запрошені ліквідатори-ветерани пожежної охорони пригадали ті небезпечні часи, коли вони разом із товаришами брали участь у ліквідації Всесвітньої трагедії.

Рятувальники разом із ліквідаторами переглянули інформаційний фільм про історію створення саркофагу на Чорнобильській АЕС.

По завершенні заходів Віктор Гвоздь нагородив учасників ліквідації аварії почесними грамотами та побажав міцного здоров\’я, невичерпної енергії, родинного благополуччя, щастя та мирного неба над нашою Батьківщиною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x