Стильні жіночі піжами: як вибрати

Стильні жіночі піжами: як вибрати

Сучасній дівчині красивий і зручний домашній одяг так само важливий, як і повсякденний.
Адже навіть вдома хочеться відчувати себе не тільки комфортно і впевнено, але й бездоганно стильно і модно. Красива піжама − це одяг для дому, в якому можна не тільки готувати сніданок, але і зустрічати несподіваних гостей. Жіночі домашні піжами настільки зручні і практичні, що можуть послужити вам добру службу в самих непередбачених ситуаціях.
При виборі можна зіткнутися з проблемою вибору її комплектації, стилю і обробки, адже тепер піжама – це не просто штани і кофта. У широкому асортименті є в наявності:
• Комплекти з брюками. Найбільш класичний варіант і найтепліший, що дуже важливо для зимових вечорів. Довжина і ширина штанів може варіюватися за вашим бажанням або згідно моді сезону.
• Комплекти з бриджами і капрі. Найчастіше комбінуються з туніками або футболками. Цей варіант, скоріше, демісезонний. Штанини внизу можуть бути на гумці і без неї.
• Комплекти з шортами або спідницею. Літній одяг для дому, що складається з маєчки та шортів або короткої спіднички.
Бажано мати кілька піжам для різних пір року. Якщо це неможливо, підбирайте комплект з декількома предметами.

Фактура і моделі
В піжамі ви будете проводити значну частину часу і найголовніше − спати. Тому вибираючи піжаму, звертайте увагу на все: тканина, крій, декорування, фурнітуру, колір. Домашній одяг шиють з дихаючих гігроскопічних тканин: шовк атлас, бавовна, фланель.
Для жінок, які віддають перевагу затишку і м\’якості в домашньому одязі, ідеальним варіантом стануть махрові або велюрові піжами. Як правило, штанці в такому комплекті ледь прикривають коліна, а рукава у джемпера або короткі, або до ліктя.
Якщо підібрати піжаму з милим набивним малюнком на грудях, то можна знову відчути себе маленькою дівчинкою, яку так хочеться погладити по голові. Ще одним популярним «дитячим» варіантом є піжами, виконані в стилі baby-doll. Така сорочка нещільно обтягує фігуру, а сидить вільно, абсолютно не сковуючи руху. Для створення більш кокетливого стилю варто звернути увагу на моделі з рюшами, бантиками, зав\’язками і мереживом.
Немає нічого спокусливішого, ніж білизна з ніжних, струмуючих тканин: тому шовкова піжама стане ідеальним доповненням до романтичної вечері з коханою людиною. Зазвичай такі моделі дуже вузькі, вони щільно прилягають до тіла, спокусливо підкреслюючи фігуру. Мереживо і стрічки будуть тільки плюсом, а короткі шортики підкреслять всю красу ваших ніжок.
Для більш холодної пори року варто придивитися до однотонної теплої піжами з флісу. У такому домашньому одязі не замерзнеш навіть у найхолодніші часи, адже фліс − матеріал, який не тільки приємний на дотик, а й прекрасно зберігає тепло.

Кольорові рішення, принти сучасних піжам
Ще один критерій, який впливає на вибір піжами − колір. Спокійні колірні рішення для домашнього одягу досі залишаються фаворитами: сіро-блакитний, бежево-рожевий, сіро-коричневий, сталевий відтінки. Щоб оживити таку стриману гаму, піжами декорують мереживом, химерними візерунками та орнаментами.
Якщо ви віддаєте перевагу світлим відтінкам, сміливо вибирайте піжаму в класичному європейському стилі − білого або молочного кольору з тонким малюнком в клітку. Дуже сексуально виглядають комплекти, створені на контрасті чорного з білим, червоним або фіолетовим.
Великі квіткові малюнки в пастельних тонах, романтичні принти у вигляді райських птахів і метеликів прикрашають найромантичніші моделі. Не менш цікаві моделі представлені в комфортному втіленні з бавовняного трикотажу. Модні трендові бавовняні моделі виглядають яскраво і самодостатньо, а головне, благородно і комфортно. Ніяких «бабусиних» квіточок розсипом! Дизайнери наполягають − в моді насичені відтінки фруктів, ягід і квітів. У цього тренда є незаперечна перевага − в однотонній моделі яскравого кольору будь-яка фігура виглядає стрункіше.
Стильні піжами від ellengroup.com.ua не тільки забезпечують комфортний сон, а й здатні порадувати око, підкреслити достоїнства фігури. Правильно підібрана піжама допоможе будь-якій дівчині відчути себе королевою в нічний час доби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x