До Дня святого Миколая в Східноєвропейському університеті провели благодійний бал

До Дня святого Миколая в Східноєвропейському університеті провели благодійний бал

Бажання творити добро – це стиль Східноєвропейського університету. Участь у благодійних акціях стала традицією, яку заснували Президент Східноєвропейського університету Рауф Аблязов та ректор Любов Шпак і весь дружній колектив навчального закладу. Цього року також напередодні Дня святого Миколая в університеті провели благодійний бал «На зустріч мрії». Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Щороку до Новорічних свят Східноєвропейський університет допомагає та підтримує вихованців Черкаського притулку для дітей «Теплий дім», Корсунь-Шевченківської школи-інтернату, обласного центру дитячої онкології та гемотології Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Також щороку студенти університету вітають із Новим роком від імені керівників вишу дітей з інвалідність, багатодітних сімей, людей похилого віку в селі Дубіївка Черкаського району.
− Благодійність – це поклик душі й вона не має кордонів. Напередодні Дня святого Миколая ми проводимо благодійний бал, де збираємо кошти для діток і вже 19 грудня передаємо їм, − сказала у вітальному слові ректор університету Любов Шпак. − Чому саме назва «На зустріч мрії», тому що хочеться, щоб у цей день хоч невеличка мрія дітей здійснилась.

Цього року весь благодійний бал проходив за мотивами казки «Аліса в країні Чудес», яку підготували студенти Східноєвропейського університету.
− Дуже правильна ідея цього благодійного балу: коли є діти, які потребують допомоги, ми не маємо морального права залишати їх поза увагою не лише перед святами, а й у будні, − підкреслив перший заступник голови ЧОДА Віталій Коваль.
На захід завітали й ректор Черкаського національного університету Олександр Черевко та ректор ЧДТУ Олег Григор. Очільники вишів долучилися до благодійності та подякували Любові Шпак за запрошення на захід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x