На суботу в області прогнозують до +10º

На суботу в області прогнозують до +10º

Із початку грудня, завдяки пануванню атлантичних циклонів, зима на Черкащині ніяк не встановиться. Спостерігалися лише нетривалі похолодання, але в більшості часу переважала аномально-тепла та сира погода, яка характерна для Західної Європи. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Завтра, у суботу, Черкащина ще залишиться в теплій частині західно-європейського циклону. Погода буде хмарною, вітряною та дуже теплою, як для цього часу: до +3−+5º вночі та +8−+10º вдень. Слабкі дощі у денні години можливі лише у Черкасах та окремих районах області на Лівобережжі. Проте вже у неділю погода погіршиться, холодний фронт із південного заходу принесе значні опади та похолодання. Протягом наступного тижня буде морозно та з періодичним випадінням невеликого снігу.

Сира, вітряна погода у вихідні, перепади атмосферного тиску та переходи температури через 0º негативно впливатимуть на самопочуття людей, знижувати увагу водіїв. Унаслідок значних опадів у вигляді дощу та мокрого снігу у неділю, а також ожеледних явищ, стан доріг та тротуарів значно погіршиться. З початку нового тижня очікується утворення невеликого снігового покриву.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x