Черкащанин здобув золото чемпіонату світу з карате

Черкащанин здобув золото чемпіонату світу з карате

Чотири срібні та одну золоту нагороду виборов Олександр Науменко на 15-му чемпіонаті світу з карате за версією FSKA. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Смілянський каратист Олександр Науменко у черговий раз довів: рівних йому – немає. Цього разу свій високий рівень спортивної підготовки він продемонстрував на світовій першості. Там поповнив свою багату колекцію нагород чималим здобутком.
«Вважаю свій виступ вдалим і намагатимуся підтримати цей результат на чемпіонаті світу в Португалії у вересні. Для цього докладаю максимум зусиль», – говорить Олександр Науменко, переможець і призер чемпіонату світу.

Уродженець Черкащини успішно виступив на 15-му чемпіонаті світу з карате за версією FSKA у Польщі. Олександр змагався у п’яти категоріях і здобув 4 медалі. Він виборов три срібла – в особистому та командному куміте, а також у командному ката. А в абсолютній ваговій категорії став переможцем. Завдяки чималому внеску Олександра, збірна України вперше виграла загальнокомандний залік чемпіонату світу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x