У Чорнобаївській селищній раді вшанували ветеранів органів місцевого самоврядування

У Чорнобаївській селищній раді вшанували ветеранів органів місцевого самоврядування

В Україні 7 грудня відзначили День місцевого самоврядування – професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.
У Чорнобаї з нагоди цього Дня нещодавно відбулася зустріч ветеранів, які в минулому працювали у Чорнобаївській селищній раді.
Із професійним святом та з циклом новорічно-різдвяних свят їх привітали Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної та селищної рад ветеранів Віталій Момот.

Як і годиться, згадали тих, кого вже не має серед живих, та вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання.
Потім ведуча заходу – організатор культурно-дозвіллєвої роботи селищного будинку культури Ірина Лущик − розповіла про життя та трудовий шлях запрошених на зустріч.
Багато щирих слів пролунало на адресу тих людей, чия праця припала на роки розбудови соціальної сфери та житлового фонду селища, тих, кому завжди були притаманні чуйність і витримка, виваженість, адже робота з людьми ніколи не була легкою. Та кожного з них і досі односельці згадують лише добрим словом. Отже, хто вони – ветерани органів місцевого самоврядування, зокрема, Чорнобаївської селищної ради?

Василь Гарната. Пропрацював на посаді селищного голови 7 років (1993−2000 рр.). В різні роки трудився в апараті райкому партії, заступником голови райвиконкому. Зараз Василь Олексійович – знаний краєзнавець, який по крихтам збирає історію нашого краю, в тому числі і матеріали про видатних постатей Чорнобаївщини.
Микола Перехрест. Заступник селищного голови з 1979 по 1982 р.
Микола Кодь. Працював на посаді заступника голови виконкому селищної ради у 1987−89 рр.
Микола Шепель. Обіймав посаду заступника селищного голови у 1990−2006 рр.
В’ячеслав Душка. 9 років присвятив праці в селищній раді: 4 з яких був спеціалістом, 5 – заступником селищного голови. Зараз є депутатом селищної ради.
Надія Мозгова. Майже 5 років пропрацювала на посаді секретаря селищної ради.
Ольга Тарасенко. 23 роки (з 1980 по 2003 р.) свого трудового життя віддала роботі в органах місцевого самоврядування, працюючи секретарем селищної ради.
Наталія Лобода. 5 років пропрацювала землевпорядником селищної ради
Тамара Савісько. З 1982 по 1987 рр. трудилася діловодом Чорнобаївської селищної ради.
Тетяна Жуган. 21 рік працювала діловодом у селищній раді (1987-2008 рр.).
Олександра Мостіпан. 4 роки протрудилася посильною при селищній раді.
Володимир Черненко. Понад 8 років був головою районної та селищної рад ветеранів на добровільних засадах.
Доповнили душевну розповідь про ветеранів фотомиті минулих років та пісенні вітання культпрацівників селищного БК – Анатолія Ляпкала й Ірини Лущик.
Завершилася зустрічі чаюванням та теплою бесідою, що перейшла в ділову розмову. Ветерани та селищний голова обговорили шляхи розвитку громади, які можна реалізувати сучасними методами управління та реформування.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x