Мамчур повертається на кордон з Кримом

Мамчур повертається на кордон з Кримом

Військові з сім\’ями не мають транспорту виїхати з півострова.

Юлій Мамчур зустрічатиме свою бригаду на кордоні з Кримом. Звільнений з полону полковник Юлій Мамчур розповів ТСН, що в Криму залишаються військовослужбовці його частини з сім\’ями, які готові виїхати з півострова.

У Криму залишається і дружина Мамчура, яка, за словами комбрига, організовує навколо себе сім\’ї військових і керує їхніми діями. Командир бригади вже сьогодні повертається до пропускного пункту Криму. «Хочу сьогодні ж полетіти або виїхати, дістатися до нашого кордону з Кримом і очікувати, поки мій особовий склад з Криму буде виходити. Після обіду я збираюся на Перекоп. Я буду зустрічати. Моя дружина досі перебуває там. Вона там організовує наш «жіночий батальйон», як кажуть, всі жінки тримаються за неї. Тому вона вийде крайньою. Я хочу її зустріти», – розповів Мамчур.

Однак, поки немає технічної можливості здійснити виведення військових з сім\’ями, оскільки немає необхідного транспорту. Близько 600 осіб залишаються в Криму «на валізах» і чекають рішення проблеми транспортування. Юлій Мамчур звернувся до перевізників і бізнесменів, які можуть надати транспорт, з проханням забезпечити вивезення сімей та майна до пропускних пунктів Криму. Для перевезення людей необхідні мікроавтобуси на 20-30 місць і вантажівки бажаним об\’ємом кузова 20 тонн.

Нагадаємо, що Мамчур розповів, як російські агресори змушували його зрадити Україну . За словами полковника, в полоні на нього чинили психологічний тиск і задавали провокаційні питання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x