Щоб вії стали довшими і пишнішими

Щоб вії стали довшими і пишнішими

Більшість жінок намагаються зробити вії довшими, адже завдяки їм очі виглядають неймовірно виразними. Нині існує безліч засобів, які допоможуть покращити швидкість росту вій та їхній стан. Така косметика містить складники, що захищають вії, сприяють їхньому росту та збільшують об’єм. Серед цих засобів є і натуральні продукти. Якщо використовувати їх щодня, це допоможе покращити вигляд вій. Особливо корисними будуть ці засоби, якщо ваші вії постраждали після невдалих косметичних процедур або нарощення.

Ромашка
Ромашковий чай має зволожувальні та відновлювальні властивості. Ромашка тонізує волосини та сприяє їхньому здоровому росту. Для цього заваріть ромашковий чай, і коли він стане кімнатної температури, нанесіть його на вії за допомогою бавовняної тканини або ватного диска. Повторюйте процедуру щодня.

Зелений чай
Зелений чай багатий на флавоноїди, вітаміни та мінерали. Від його застосування об’єм вій збільшиться і вони краще ростимуть. Так само, як і ромашку, наносьте зелений чай на вії щодня, бажано перед сном.

Оливкова олія
Оливкова олія містить незамінні жирні кислоти та вітамін E. Вони допомагають зробити вії довшими і зволоженими. Намочіть ватну паличку або пензлик для макіяжу в оливковій олії першого віджиму. Нанесіть олію на вії, від коренів до кінчиків. Повторюйте процедуру щовечора.

Рицинова олія
Рицинова олія – це продукт, багатий на вітамін E та корисні жири. Вони зміцнюють вії із самих волосяних фолікулів. Намочіть чисту щіточку з-під туші в невеликій кількості рицинової олії. Потім нанесіть її на вії, від коренів до кінчиків. Використовуйте засіб щовечора перед сном.

Вітамін E
Вітамін E – це один із натуральних інгредієнтів, який найчастіше рекомендують тим, хто хоче зробити вії довшими та міцнішими. Використовуйте олію вітаміну E, щоб захистити вії від стоншення, спричиненого впливом токсинів. Вона також стимулює їхній ріст. Для цього розламайте капсулу вітаміну E, нанесіть олійку на вії за допомогою шматка вати чи кисті для макіяжу. Повторюйте процедуру щодня після того, як змиєте макіяж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x