«Іронія долі»: черкащан запрошують знайти своє кохання

«Іронія долі»: черкащан запрошують знайти своє кохання

Команда «LoveinChe» запрошує на Новорічний Speed Dating у Черкасах. Це – швидкі побачення. Як наголошують організатори, такий формат знайомств має допомогти одиноким черкасцям знайти своє кохання усього за 10 хвилин спілкування. Ідея провести зустрічі у такому формати виникла в однодумців, що займалися на базі Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, інформує власний кореспондент.

– Спочатку виникла ідея провести такий захід у Черкасах, проте ми не знали, чи готові до цього черкасці і чи взагалі їм це буде цікаво. Тому ми дослідили «попит», провели низку тренінгів та майстер-класів щодо того як визначити ідеального партнера, як знайомитися й долати психологічні бар’єри, – розповідає заступник директора ЧОМРЦ Володимир Панченко.

Суть Новорічного Speed Dating полягає у тому, що від 8 хлопців і 8 дівчат збираються в одному місці. Всім видають спеціальні картки для нотаток зі списком учасників/учасниць. А також запашну чашку кави чи чаю. Кожна пара учасників та учасниць спілкується 10 хвилин. За сигналом хлопці пересідають за наступний столик.

– Наступного дня учасники отримують електронний лист із контактами тих, з ким збіглися симпатії. Далі все залежить від учасників. 1 дзвінок + 1 назначена зустріч = нове знайомство з цікавою людиною, – пояснюють організатори.

– Ми вирішили створити невимушену атмосферу: організували кав’ярню, яка в той день буде відкрита лише для учасників швидких побачень. Це допоможе уникнути низки незручностей, які, можливо, відчуватимуть учасники за присутності сторонніх людей. Пошук саме такого місця, де б було комфортно і затишно, зайняв у нас досить тривалий час, проте, віримо, що із цим завданням ми впоралися, – наголошує Володимир Панченко.

Для того щоб потрапити на зустріч необхідно заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/LnjuJU, щоб для Вас могли підібрати цікавих співрозмовників. Далі вам зателефонують і повідомлять час зустрічі і деталі.

Наразі, за словами організаторів, на швидкі побачення реєструються люди різного віку – від 20 до 45. Тому, якщо набереться достатня кількість учасників, планують провести дві подібні зустрічі, аби об’єднати людей за віком та інтересами.

– Надалі, хочемо на постійні основі організовувати такі зустрічі хоча б раз на місяць. Віримо, що таким, можливо, незвичним чином, самотні серця знайдуть собі другу половинку, – кажуть у «LoveinChe».

Реєстраційний внесок за участь – 50 гривень. Він включає в себе чашку кави або чаю, на вибір, роздаткові матеріали. Місцем проведення обрали кафе «Французька булочна» (вул. Байди Вишневецького 36/1). Реєстрація відкрита до 21.12 23:00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x