У «Країні добра» святкували ювілей закладу

У «Країні добра» святкували ювілей закладу

У комунальному закладі «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради» відбулося свято, присвячене 20-річному ювілею закладу та Дню покровителя дітей – Святого Миколая. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Привітати НРЦ з нагоди подвійного свята завітали перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна, спонсори та меценати.

Вітаючи дітлахів зі святом Миколая, Віталій Коваль подякував педагогам за навчання та виховання учнів: «У святого Миколая є янголи, які допомагають йому робити добрі справи. Колектив цього закладу є справжніми янголами, які невтомно докладають максимум зусиль для розвитку та навчання вихованців». Також Віталій Володимирович передав слова подяки від українських військових, яким учні постійно надають волонтерську допомогу.

Начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко побажав педагогічному колективу процвітання та добробуту, подякував вчителям та вихователям за ту неймовірну працю, знання та вміння, які вкладають в цих особливих діток. Вихованцям же зичив успіхів у навчанні та презентував музичний центр з караоке, який дуже потрібний закладу. Крім того, пообіцяв забезпечити новорічною ялинкою від лісівників Черкащини.

Для гостей закладу учні підготували яскравий концерт з вокальними та хореографічними номерами та подарували власноруч зроблених паперових янголів.

До слова, лісівники Черкащини постійно опікуються підшефними навчальними закладами області, окрему увагу приділяють тим закладам, в яких навчаються діти з особливими потребами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x