На Чорнобаївщині після тривалої перерви на ремонт знову запрацювала сільська школа

На Чорнобаївщині після тривалої перерви на ремонт знову запрацювала сільська школа

Учора, напередодні свята Миколая Чудотворця, у Жовнинському НВК з нагоди початку 2017-2018 навчального року у відновленій школі відбулася святкова лінійка. Привітати учнів, їхніх батьків, учителів завітали також голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. Про це «Нова Доба» дізналася від Валерія Данилевського, начальника управління освіти і науки ЧОДА.

Про ситацію, що склалася цього року у Жовнинському НВК, писала «Нова Доба».

– Попри скептицизм щодо можливості відновлення освітнього процесу у Жовнинському НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», діяльність якого була призупинена у зв’язку з неналежним технічним станом будівлі, обласній та районній владі вдалося віднайти можливість та спеціалістів задля проведення будівельних робіт щодо ремонту та укріплення приміщення школи задля безпечного навчання учнів, – зазначає Валерій Данилевський.

На Чорнобаївщині після тривалої перерви на ремонт знову запрацювала сільська школа У своїх виступах під час концерту учні подякували за можливість навчатися у стінах рідної школи всім, хто долучився до відновлення закладу освіти. Після урочистості запрошені гості мали нагоду ознайомитися з матеріально-технічним забезпеченням та функціонуванням закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x