За добу рятувальники звільнили із снігових заметів 3 пасажирських автобуси

За добу рятувальники звільнили із снігових заметів 3 пасажирських автобуси

18 грудня о 18:44 в селі Копіювате Монастирищенського району рейсовий автобус, який виконував рейс за маршрутом «Монастирище-Степівка» через ускладнення погодних умов опинився на узбіччі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Піднімаючись, транспортний засіб потрапив на слизьку ділянку дороги. В салоні перебували 12 пасажирів. Внаслідок події ніхто з них не постраждав. Спроби водія зрушити з місця були безрезультатними, тому чоловік звернувся за телефоном «101» по допомогу. Черговий караул Монастирищенської Державної пожежно-рятувальної частини, який оперативно прибув на місце події, застосувавши лебідку, витягнув автобус на проїжджу частину автошляху, після чого він зміг самостійно продовжити рух за маршрутом.

Вже 19 грудня о 02:20 аналогічна ситуація виникла поблизу села Тарнава. Рятувальники витягли із замету рейсовий автобус, який рухався за маршрутом «Київ-Ливухи» і в салоні якого перебували четверо пасажирів.

Також цього дня до снігового замету поблизу міста Жашків також потрапив пасажирський мікроавтобус, який рухався за маршрутом «Київ-Одеса». На місце події виїхав черговий караул Жашківської Державної пожежно-рятувальної частини. Автобус, в салоні якого перебували 7 пасажирів, за допомогою тягача витягли з кювету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x