За підозрою у вбивстві жителя Уманщини взяли під варту

За підозрою у вбивстві жителя Уманщини взяли під варту

Група прокурорів Уманської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства чоловіка 1976 року народження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

Встановлено, що 15 грудня цього року невідома особа, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході конфлікту, нанесла потерпілому удари ножем в обличчя та стегно, від яких останній помер, після чого нападник залишив місце злочину.

Особу, причетну злочину встановлено, нею виявився раніше судимий 39-річний житель Уманського району. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 18 грудня суд задоволив клопотання прокурора, обравши щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, його хід взято на контроль Уманської місцевої прокуратури. За скоєне злочинцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x