У санаторії «Руська Поляна» незабутньо відсвяткували День святого Миколая

У санаторії «Руська Поляна» незабутньо відсвяткували День святого Миколая

Яскраве свято Миколая влаштували для вихованців дитячого санаторію «Руська Поляна» благодійники. Незабутні враження і солодкі подарунки – саме так дітям запам’ятається 19 грудня цього року. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

У санаторії «Руська Поляна» незабутньо відсвяткували День святого Миколая Для дітей організували розважальну програму: учений демонстрував фокуси з водою, фарбою, парою, димом і навіть вогнем. Найкмітливіші маленькі глядачі навіть змогли розгадати деякі секрети мага, які полягали у майстерному застосуванні законів фізики. Участь у видовищних номерах охоче брали як діти, так і дорослі.

У санаторії «Руська Поляна» незабутньо відсвяткували День святого Миколая За роки співпраці із Ротарі Клуб «Черкаси-Центр» у санаторії вдалося значно оновити матеріальну базу закладу і подарувати дітям незліченну кількість вистав, концертів, майстер-класів та багато іншого.

У санаторії «Руська Поляна» незабутньо відсвяткували День святого Миколая – Санаторію «Руська Поляна» ми допомагаємо уже близько 15 років. Завжди приїжджаємо до дітей із великим задоволенням. Коли бачиш, як світяться їхні очі від радості і захоплення, отримуєш неймовірний заряд енергії і натхнення, – зазначила президент Ротарі Клуб «Черкаси-Центр» Світлана Петрова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x