ОНОВЛЕНО: На межі Черкащини і Київщини утворився 7-кілометровий затор (відео)

ОНОВЛЕНО: На межі Черкащини і Київщини утворився 7-кілометровий затор (відео)

На трасі Київ – Одеса на межі Київської та Черкаської областей з ночі тримається затор поблизу міста Жашків. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Українські Новини», який посилається на державні прес-служби.

Лишається заблокованим рух на автодорозі М-05 Київ – Одеса. Затор на трасі має загальну довжину близько 7,5 км.

ОНОВЛЕНО: На межі Черкащини і Київщини утворився 7-кілометровий затор (відео) Тривають заходи з ліквідації надзвичайної ситуації. Саме зараз рятувальники, спільно із підрозділами Національної поліції, Збройних сил України та працівниками Держагенства автомобільних доріг (УкрАвтодор) ведуть бій із негодою на межі Черкаської та Київської областей, де у сніжному полоні застрягли близько сотні вантажівок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

ОНОВЛЕНО: На межі Черкащини і Київщини утворився 7-кілометровий затор (відео) Для вирішення ситуації та координації дій усіх служб на місці перебувають Голова ДСНС Микола Чечоткін та Очільник Нацполіціі Сергій Князєв. Наразі підрозділи ДСНС надають допомогу фахівцям УкрАвтодору у розчищені двох смуг автодорожнього полотна, а також витягають і відбуксирують вантажівки з заметів на чисті ділянки доріг.

Крім того, для відстеження заторів та моніторингу ситуації рятувальники використовують авіацію ДСНС. Відповідне доручення Держслужбі з надзвичайних ситуацій напередодні дав Глава Уряду Володимир Гройсман під час селекторної наради щодо забезпечення належного утримання доріг та життєдіяльності населених пунктів в умовах погіршення погодних умов.

ОНОВЛЕНО: На межі Черкащини і Київщини утворився 7-кілометровий затор (відео) В свою чергу, Національна поліція України організовує ще один пункт допомоги водіям, які потрапили у сніговий полон. Також прийнято рішення про формування єдиної колони із застряглого вантажного транспорту. Таким чином буде звільнено проїзд для спеціальної техніки рятувальників та дорожників.

Довідково: Автомобілі почергово буксируються 19 тягачами (від ДСНС – 13). З заметів вивільнено 683 (за добу – 87) автомобілів. Всього до ліквідації заторів залучено 43 одиниці техніки та 94 чол. у тому числі від ДСНС 14 одиниць техніки та 59 чол. особового складу та єврокоптер для проведення повітряної розвідки обстановки.

Додатково від ДСНС залучено 5 одиниць інженерної техніки (бульдозер, бульдозер на артилерійському тягачі, інженерну машину розгородження) для розчищення доріг та 7 автомобілів підвищеної прохідності для використання в якості тягачів. Також ДСНС розгорнуто 2 пункти обігріву людей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x