Міська влада привітала зі святом Миколая дітей, чиї батьки загинули в АТО

Міська влада привітала зі святом Миколая дітей, чиї батьки загинули в АТО

Благодійний вечір для дітей, загиблих у зоні проведення АТО батьків, відбувся вчора в Черкасах. Його до Дня святого Миколая влаштували в реабілітаційному центрі фонду братів Кузьміних. Тут для дітей провели інтерактивні ігри та пізнавальні конкурси. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Розпочалося дитяче свято зі спільної молитви, яку зачитав Черкаський благочинний протоієрей Андрій Шпунт.

– Діти – це наше майбутнє, – сказав він. – Святий Миколай – натхненник добра, приклад любові й служіння ближньому. У цей день бажаю, аби він оберігав кожного з нас, наші родини та країну.

На благодійний захід для дітей на запрошення організаторів прийшли міський голова Анатолій Бондаренко разом зі своїм заступником Геннадієм Шевченком. Вони привітали дітей із початком новорічно-різдвяного циклу свят та вручили їм солодкі подарунки.

– У житті кожної дитини сьогоднішнє свято асоціюється, перш за все, із подарунками під подушкою й дивами, – говорить Анатолій Васильович. – Від імені Черкаської міської ради та її виконавчого комітету вітаю вас із Днем святого Миколая. Вірте в себе, ростіть здоровими, успішними, радуйте своїх батьків та будьте їхньою гордістю. Мирного неба всім нам і родинного тепла.

На святі були присутні донька загиблого під час служби в зоні проведення АТО Володимира Ложешнікова, Сергія Лифаря, Сергія Сиротенка, діти Юрія Тарасенка. Усі вони прийшли разом зі своїми мамами.

За словами Сергія Кузьміних, який є одним із засновників фонду та ініціював проведення цього заходу, не тільки на свята, а й щодня всі повинні пам’ятати про таких дітей. Тим більше – саме їхнім батькам ми зобов’язані мирним життям.

– Наш реабілітаційний центр збудований для учасників антитерористичної операції, тут вони можуть пройти безкоштовне відновлення після отриманих травм, – каже чоловік. – На День святого Миколая не могли лишити без уваги дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО, захищаючи нашу державу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x