У Кам’янській ОТГ почав роботу новий склад виконкому

У Кам’янській ОТГ почав роботу новий склад виконкому

Розпочав свою роботу новий склад виконавчого комітету Кам’янської міської ради, перше засідання якого відбулося в середу, 20 грудня в кабінеті міського голови. Так, майже в повному складі члени виконавчого комітету, які були затверджені на першій установчій сесії міської ради, розпочали свою роботу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Кам’янської міської ради.

Основною відмінністю в роботі виконавчого комітету є те, що він працюватиме у форматі об’єднаної територіальної громади та буде ухвалювати рішення не тільки на території міста, а і по селах Тимошівка та Юрчиха, інтереси сіл відповідно представляють старости Луб’яний Д. А., та Засядько О. Д.. Основні питання, які виносили на засідання виконавчого комітету, стосувалися програм розвитку громади на 2018 рік та обговорення проекту рішення про бюджет громади на 2018 рік.

Основною метою діяльності виконавчого комітету буде оперативне вирішення питань об’єднаної територіальної громади, сприяння її розвитку та розбудові. У майбутньому кількість членів виконкому буде збільшено, оскільки до нього увійдуть представники новоутворених відділів виконавчого комітету Кам’янської міської ради, зокрема, представники освіти, медицини та соціального напрямку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x