Як вибирати новорічний подарунок

Як вибирати новорічний подарунок

Новий рік – пора подарунків. І хоча нерідко кажуть, що в даруванні найголовнішою є увага, кожен хоче, щоб та річ, яку він так довго обирав, дійсно сподобалася тому, кому її дарують. На щастя, існують прості і перевірені часом і досвідом способи досягти того, щоб новорічний сюрприз у коробочці дійсно був приємним.
Перш за все варто визначитися з часом. Якщо ви досі не зробили цього, то варто йти в магазин прямо зараз. Що довше ви відтягуєте, то менше шансів зробити правильний вибір. Якщо Ви не можете знайти відповідний подарунок, не купуйте дорогі сувеніри, які абсолютно не потрібні Вашим друзям. Особливо це стосується нерідко дорогих але абсолютно непотрібних «іграшок» у вигляді символу чергового Нового року.

Для дітей подарунок повинен бути сюрпризом – яскравим, вражаючим і незабутнім. Добре, якщо сюрприз буде складатися з невеликих подарунків різного розміру та призначення: дитині буде цікаво отримати відразу декілька презентів.
Жінки, як і діти, під Новий рік теж вірять у чудеса і з нетерпінням чекають сюрпризу під ялинкою. Нехай подарунок буде незвичайним або навіть дивним. Вдалий варіант – це подарунок-враження. Чудовою ідеєю є запрошення на спа-процедури, професійну фотосесію, катання на ковзанах під романтичну музику або зустріч Нового року в компанії друзів у якомусь незвичному місці, наприклад у заміському готелі. Традиційні подарунки теж ніхто не скасовував, тому жінка буде рада прийняти від вас парфумерію, прикраси і все, що допомагає їй бути ще прекраснішою.
Чоловіки не менше жінок люблять отримувати презенти. Для того, щоб подарунок був прийнятий з радістю, потрібно звернути увагу на характер чоловіка. Варіантів для практичних подарунків безліч: від наборів для полювання, риболовлі та інших хобі до фігурок, які він колекціонує. Корисні речі – техніка, сертифікати на ремонт автомобіля, набори інструментів. Чоловіки зазвичай спокійно ставляться і до подарунків з гумористичним підтекстом, тож безпрограшним варіантом може бути якась кумедна річ, здатна розважити і підняти настрій.
Якщо подарунок робиться дійсно близьким людям, його не обов’язково купувати в магазині. Інколи річ, зроблена вашими руками, значитиме для рідних значно більше, ніж все решта. Якщо ж ви справді вмієте виготовляти якісь цікаві унікальні речі, то таким чином легко вирішите питання подарунка і для знайомих чи колег.

Якщо ви маєте доступ до всесвітньої мережі, то це може допомогти вирішити питання подарунка досить швидко і з мінімальними зусиллями. Перед тим, як піти за покупками, відвідайте кілька інтернет-магазинів та ознайомтесь з їх пропозиціями. Ви зможете переглянути велику кількість товарів, деякі сайти навіть пропонують порівняти ціни і якість товарів у різних магазинах. Ще однією хорошою особливістю таких «прилавків» є те, що коло них не крутиться натовп консультантів, які мало не змушують вас купити те, що їм потрібно продати. Також вам не доведеться відповідати на запитання типу «на яку суму ви розраховуєте», особливо неприємно, якщо ця сума не надто велика і точно не визначена.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x