Правоохоронці організували для вихованців інтернатів турнір з міні-футболу

Правоохоронці організували для вихованців інтернатів турнір з міні-футболу

На базі комунального підприємства «Центральний стадіон» відбувся турнір з міні-футболу «Футбол для всіх» за участю вихованців Золотоніської, Звенигородської, Шевченківської та Вільшанської спеціалізованих загальноосвітніх шкіл-інтернатів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В турнірі брали участь чотири команди, а саме вихованці Золотоніської, Звенигородської, Шевченківської та Вільшанської спеціалізованих загальноосвітніх шкіл-інтернатів. Змагання організували та провели правоохоронці ювенальної превенції Головного управління Національної поліції за підтримки представників Черкаського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, комунального підприємства «Центральний стадіон», Черкаського відділення Національного олімпійського комітету, Федерації футболу в Черкаській області та Черкаської обласної організації «Динамо».

У підсумку переможцем змагань стали вихованці Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленням вивчення предметів гуманітарно-естетичного профілю, які в напруженій боротьбі переграли команду Золотоніської спеціалізованої школи-інтернату. Трете місце посіла команда Вільшанської спеціалізованої школи-інтернату.

Переможцям вручені кубки, а іншим учасникам, які брали участь у турнірі, вручили заохочувальні призи. Переможці цих змагань візьмуть участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу, який відбудеться у квітні 2018 року в місті Полтава.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x