Черкаські фітнесисти-чемпіони про цьогорічні досягнення та плани на наступний рік

Черкаські фітнесисти-чемпіони про цьогорічні досягнення та плани на наступний рік

Про участь у найпрестижніших змаганнях, перемоги й нагороди, виснажливі тренування та плани на 2018 рік – про свої спортивні досягнення «Новій Добі» розповіли Марина Оборська – абсолютна чемпіонка «Arnold Classic Europe» («Арнольд Класік») – 2017, віце-чемпіонка світу з фітнес-бікіні, чемпіонка України та тренер дівчини Денис Миколенко – віце-чемпіон світу, майстер спорту міжнародного класу.

Цьогоріч Марина Оборська отримала визнання на міжнародному рівні – восени дівчина стала абсолютною чемпіонкою престижного міжнародного турніру «Arnold Classic 2017» серед юніорок та володаркою «срібла» серед дорослих.
– Для кожного спортсмена – це неабияке досягнення, – розповідає дівчина. – Для мене ж це став ще й перший виїзд на міжнародні змагання до Барселони, раніше весь час виступала тільки в Україні.

Такі успіхи – результат важких і виснажливих тренувань. Марина зізнається, що в залі проводить чимало часу, надто перед відповідальними змаганнями.
– Загалом же у тренажерці займаюсь десь років шість, останні три з них – професійно. Дотримуюся дієти, зокрема, доводиться обмежувати себе в солодощах, фруктах, більше їсти білків. Але, коли прагнеш добитися поставленої мети, все можливо, – відзначає Марина.
Тренер дівчини Денис Миколенко теж може похвалитися насиченим роком, щедрим на спортивні досягнення. Зокрема, він посів 2 місце (категорія: мускулар-фізік абс.) на Чемпіонаті України з бодібілдингу, класичного бодибілдингу, фітнесу, фізик, мускулар-фізик, фітнес-бікіні, а також виборов «срібло» Міжнародного Турніру «DIAMOND CUP» у Польщі. А також Дениса за досягнення його підопічної Марини Оборської визнано одним із найкращих тренерів року.

– Власне, спортом почав займатися ще змалку, пробував себе в різних видах, – розповідає Денис Миколенко. – А от перший виступ на чемпіонаті з бодибілдингу відбувся в 2012 році, тоді посів третє місце. Цей успіх надихнув на наполегливу роботу над собою і досягнення в спорті
На наступний, 2018 рік, Денис Миколенко має чимало планів, та найбільше хоче присвятити себе тренерській діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x