«Різдвяні зустрічі» відлунали у Черкаській музичній школі

«Різдвяні зустрічі» відлунали у Черкаській музичній школі

22 грудня до різдвяних та новорічних свят в Черкаській музичній школі № 1 ім. М.В. Лисенка відбувся святковий захід «Різдвяні зустрічі-2017». Щороку викладачі разом з учнями ретельно готуються до святкової програми, добирають твори для виконання, проводять численні репетиції, шиють костюми. Концерт – це не лише міні-звіт колективу, а й своєрідний спосіб подякувати батькам та створити для них піднесений настрій. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка.

«Різдвяні зустрічі» відлунали у Черкаській музичній школі Учасники концерту подарували присутнім музичні дарунки-привітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нині концерт «Різдвяні зустрічі» є невід`ємною частиною культурних заходів, що відбуваються у школі. У концерті прозвучала музика різних жанрів – класична, духовна, народна та естрадна. Сюрпризом для глядачів стали театралізовані композиції, створені на основі народних святкових обрядів-забав. Усього 180 дітей виступили перед глядачами за дві години концерту!

Розпочався концерт чудовим виступом духового оркестру школи «Алекс-бенд» під керівництвом відомого в місті музиканта, аранжувальника Олександра Лісуна.

Порадував глядачів і виступ хору учнів молодших класів «Музичні краплинки» під керівництвом Світлани Кладій з піснею Лесі Горової «Зима» та композицією «Сієм, сієм, посіваєм».

Цікавим та колоритним став виступ вже популярного в нашому місті дитячого творчого колективу-ансамблю народного співу «Настрій» під керівництвом Тетяни Велічко (концертмейстери Олександр Шнайдер та Сергій Рябоконь) з композицією «Прийшла коляда».

Як зажди оваціями сприймали глядачі оригінальний стиль вокального колективу «Політон» – керівник та аранжувальник Тетяна Поліщук, концертмейстер Євгенія Савченко.

Апогеєм концерту став незабутній виступ хору учнів старших класів «Прем’єр» під керівництвом Ірини Варавіної з чудовою різдвяною піснею українського композитора Лесі Горової «Іде Бог».

Високий рівень підготовки продемонстрували солісти – всі учні є переможцями багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів у 2017 році (Лупіна Ніка, Мороз Ірина, Резнікова Аліна, Поточевська Варвара, Таран Наталія, Галаган Кирил, Ковальчук Ніна, Діченко Олександра, Зайцева Анастасія, Бас Анастасія, Харченко Катерина, Іванова Лінда, Хачатуров Армаіс).

Також у різдвяній програмі виступили дитячі творчі колективи: ансамбль гітаристів молодших класів «Фанданго» (кер.В.Пархоменко), ансамбль баяністів-акордеоністів «Зіронька» (кер. Л.Андріюк), інструментальний ансамбль» Надія» (кер. В.Горбунова), ансамбль скрипалів молодших класів «Сонячні нотки» (кер. Т.Тихомірова, конц. С.Рудковскька), ансамбль скрипалів старших класів «Віола–груп» (кер. І.Квітка, конц. С.Рудковська, В.Желудков), ансамбль ударних інструментів «Чверть з крапкою» (кер. О.Черкашин), квінтет скрипалів (кер.Г.Нагорна, конц. І.Чернявська), ансамбль бандуристів «Кобзарик» (кер. Н.Смоляр), естрадний ансамбль (кер. О.Білоус).

Дивовижно зворушлива, доброзичлива, святкова атмосфера панувала на цих «Різдвяних зустрічах». Виступи юних обдарувань зал зустрічав шквалом овацій. 2017 рік для колективу музичної школи видався багатим на успіхи та здобутки. Тож і провели його як годиться – з чудовою музикою, піснями, відзначенням талантів та надіями на майбутні звершення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x