Як не витратити всі кошти на новорічні прикраси, дрібнички та подарунки?

Як не витратити всі кошти на новорічні прикраси, дрібнички та подарунки?

Новорічна пора – чи не найочікуваніший період у році. Святкова метушня, прикрашання дому, підготовка подарунків й усіляких смаколиків для рідних та гостей… Як упоратися з усім цим без втрат для гаманця розповідає психолог Вікторія Гуро:
 Якщо прагнете прикрасити свою оселю до Нового року, то в цьому чудово допоможе запрошений дизайнер, поради в газетах та інших друкованих виданнях, Інтернет та ваше вміння з нічого робити шедевр (українці вони такі). Вирушаючи в магазин, бажано написати список необхідного, щоб уникнути спокуси накупляти непотрібні речі.
 Якщо не знаєте, чого хочете, тоді рекомендуємо прогулятися без гаманця до великих супермаркетів, які перед Новим роком пропонують покупцям велику кількість новорічних прикрас, подарунків та декору. Просто поспостерігайте і пофотографуйте очима те, що вам найбільше подобається.
 Наступний крок – похід до магазинів із грошима і купівля того, що найбільше подобається! Зараз модно дотримуватися певного стилю, тому рекомендація – зорієнтуйтеся, в якому ж стилі буде вбрана до Новорічних свят ваша домівка? У якому стилі ви будете дарувати подарунки? І вже коли оберете певний стиль, наприклад, японський мінімалізм, такі прикраси чи подарунки й купуйте.
Новорічна пора – період мрій, казкових сподівань, очікування нового, незвичного, яскравого і щасливого. Та всім відомо, що світ стане саме таким, яким ми його хочемо бачити, тільки тоді, коли ми власними зусиллями будемо над цим працювати. Тому, для тих, хто прагне значних позитивних змін в новому році, рекомендуємо взятися до виготовлення прикрас і подарунків власноруч.
Інфопростір перенасичений майстер-класами з виготовлення не тільки звичайних сніжинок. Зробіть те, що ніколи не робили, наприклад, виріжте оленя, чи символ цього року – жовтого собаку, з картону чи іншого матеріалу, пофарбуйте його в золотий чи жовтий колір, бо він цьогоріч буде в тренді, і прикрасьте цими героями кімнату чи офіс, де ви працюєте. А для затишної атмосфери та аби здружитися і стати ще ріднішими, пропонуємо всією родиною (для дітей це дуже важливо!) зробити спільні прикраси для дому, наприклад, гірлянду з солоного тіста чи кольорового паперу.
Творчий процес – це терапія та захист від усіх стресових моментів, яких чимало наприкінці року.

Поради психолога, тренерки Вікторії Гуро

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x