Обираємо правильний догляд для губ

Обираємо правильний догляд для губ

Сохнуть і тріскаються губи? Узимку такі проблеми виникають усе частіше через мороз і сухе повітря у приміщеннях. Гігієнічна помада в цей період – обов\’язковий атрибут догляду, який краще завжди мати з собою.

Якщо ви звикли постійно фарбувати губи, у холодну пору краще надавати перевагу помадам із цілющими інгредієнтами: рослинними оліями, пантенолом, бджолиним воском. У складі якісних гігієнічних помад, як правило, містяться натуральні воски: бджолиний, карнаубський, канделильский і інші. Ці речовини мають захисні властивості й допомагають утримувати вологу в шкірі губ.
Гігієнічні ж помади і бальзами для губ повинні містити рослинні олії: наприклад, касторове, абрикосове, масло виноградних кісточок, жожоба. Позитивно впливають на губи екстракти лікарських рослин: це може бути і ромашка, і троянда, і алое. Також зверніть увагу на вміст у помаді ретинолу (вітаміну А) і вітаміну Е – це речовини, які активізують процеси відновлення.
Кожен продукт має термін придатності, і гігієнічні помади з бальзамами не виняток. Тому перед покупкою зверніть увагу на термін придатності на упаковці, а також, в якості запобіжного заходу, огляньте поверхню самої помади. Якщо на ній з\’явилися маленькі крапельки води, значить, складники помади вже почали розкладатися. Це вже не свіжий товар.

Як відомо, хімічні добавки і продукти синтезу нафти несприятливо впливають на здоров\’я. До них належать, наприклад, парафін і мінеральні масла.Звичайно, від разового застосування помади з цими інгредієнтами нічого не трапиться для захисту губ вони цілком ефективні. Однак фахівці рекомендують користуватися гігієнічною помадою в середньому 2–3 рази на день, а при такій інтенсивності нанесення хімічні інгредієнти накопичуватимуться в організмі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x