«Музику зимової казки» представили у Галереї народного мистецтва

«Музику зимової казки» представили у Галереї народного мистецтва

Виставка творчих робіт «Музика зимової казки» вихованців позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради відкрилася у Галереї народного мистецтва. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

«Музику зимової казки» представили у Галереї народного мистецтва На мистецькому заході були представлені понад сто неповторних експонатів, виконаних у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва. Автори – талановиті діти Народного художнього колективу – студії декоративно-прикладної творчості «Сходинки», художньої студії «Сузір’я» та гуртка «Мистецтво нашого народу».

Мета виставки – популяризація народного та сучасного мистецтва, розвиток творчих здібностей у дітей та підлітків, формування стійкого інтересу дітей до теми національної культурної спадщини, підтримка та розвиток образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.

На дитяче свято завітали Марина Бакланова, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР; Тетяна Шевченко, заступник начальника відділу спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки ЧОДА; Валентина Кудін, завідувач лабораторії виховної роботи, та Сергій Гловацький, методист музичного мистецтва та музичної культури Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради; Ліана Деркач та Юлія Дєєва, методисти Черкаського міського методичного кабінету установ освіти ЧМР; Ольга Мартинова, Голова обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

Запрошуємо черкасців та гостей міста поринути у дитячий світ мистецтва. Виставка діятиме до 19 січня 2018 року у Галереї народного мистецтва (вул. Хрещатик, 251).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x