П’ятеро дітей з Кам’янщини отримали ключі від квартир

П’ятеро дітей з Кам’янщини отримали ключі від квартир

П’ятеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Кам’янського району отримали ключі від квартир. Для чотирьох дітей квартири придбано за кошти з державного бюджету, а ще одну придбано за співфінансуванням з міського та районного бюджету. Про це повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”

Голова райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, міський голова Володимир Тірон, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Алла Маслєй, голова Михайлівської сільської ради Василь Максименко, голова Ревівської сільської ради Зіна Назарова урочисто вручили дітям ключі на помешкання.

Хочу подякувати усим, хто доклав у цю добру справу максимум зусиль, це і голові обласної державної адміністрації Юрію Ткаченко, Аллі Миколаївні Маслєй, яка у найкоротші строки зробила всю документацію. Шановні діти! У передсвятковий день бажаю вам щастя, здоров’я, мирного неба над головою та божого благословіння! – з такими словами звернувся до присутніх Богдан Миколайович.

– Сьогодні п’ятеро діток отримують ключі від квартир. Нарешті здійснилася їхня мрія. Ніхто не чекав такого подарунка. Так, 15 листопада 2017 року була підписана Постанова Кабінету Міністрів України №877 \”Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації\”. Спрацювали всі оперативно. Були такі хто і не вірив до останнього що таке можливо. Багато продавців квартир відмовлялися співпрацювати з державою. Але ми все встигли зробити. Всі задоволені, і продавці, і покупці, і головне – діти. Тому хочу привітали вас з новосіллям, щастя, успів. Добра. Любові і всього самого найкращого! – зазначила Алла Миколаївна.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x