Астрологічний прогноз на 2018 рік для всіх знаків Зодіаку

Астрологічний прогноз на 2018 рік для всіх знаків Зодіаку

Овен (20 березня – 19 квітня)
Приготуйтеся до дивовижних подій, які відбуватимуться з вами протягом усього 2018 року. Жовтий Собака допоможе вам у здійсненні всіх задумів і планів, навіть якщо на деякі з них не вистачило сил і бажання у цьому році. Такі якості, як вірність, відданість і чесність, мають стати для вас ключовими протягом усього року, оскільки вам доведеться боротися за своє кохання, налагоджувати співпрацю з новими людьми, а також, нарешті розібратися зі своїми прагненнями. Зорі також обіцяють, що новий рік буде прихильним і стабільним у фінансових питаннях. Докладайте більше зусиль для покращення свого місця перебування: дім чи робота. Намагайтеся знаходити час для себе і своїх уподобань, інакше будете втомлюватися і не знатимете, від чого.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
У новому році на вас чатуватимуть приємні зміни – вам вдасться налагодити стосунки із коханою людиною, а самотнім – знайти своє справжнє кохання. Проте для цього доведеться докласти чимало зусиль, насамперед, заспокоїти свою запальну вдачу, а ще усвідомити важливість родини у житті людини. Собака підганятиме до вас удачу з неймовірною завзятістю. Водночас, щаститиме і у фінансах, і у роботі. Головне – дотримуватися власних принципів і з осторогою ставтеся до порад маловідомих вам людей, довіряйте своїй інтуїції. Намагайтеся протягом року триматися на відстані від небезпечних заходів чи поїздок.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
На жаль, шлях до успіху у 2018 році буде нелегким, траплятимуться перешкоди, часто не вистачатиме сил. Проте виправити ситуацію можна просто: впевненість у своїх уміннях, внутрішній спокій і чіткі виважені кроки, продумані наперед, допоможуть впоратися із будь-якою бідою. Вам цього року потрібно більше посміхатися і спілкуватися, розширювати коло своїх знайомств. Так зможете виправити невтішну ситуацію в особистому житті або ж покращити відносини із коханими. Щирі старання у роботі допоможуть вам отримати справедливу компенсацію за вкладені сили і ресурси. Проте остерігайтеся заздрісників.

Рак (21 червня – 22 липня)
Якщо дотримуватиметеся простих вимог і правил Жовтого Собаки, вам неймовірно щаститиме весь 2018 рік. Найбільше господарю нового року від вас потрібні гарний настрій, активна позиція та ініціатива. Однак, будьте обережними: надмірність у всьому може зіпсувати ваші старання. Рік також змусить визначити пріоритети. Обирати доведеться між улюбленою справою та новими проектами, що принесуть успіх та додатковий дохід. У новому році вам також доведеться багато вчитися, тому готуйте зошит і ручку для конспектів. Для тих, хто бажає спокою, рік запропонує досить несподівані варіанти, але не обійдеться без підводних каменів, тому будь-які бізнес-пропозиції розглядайте дуже прискіпливо.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Жовтий Собака у новому році допомагатиме вам втілити всі мрії та задуми у життя. Однак, для цього необхідно притримати коней – свої амбіції – та бути більш активними у громадському житті та в робочих ситуаціях. Рік може випробовувати ваше здоров’я на міцність, тому важливо зайнятися своїм фізичним і духовним станом. Подбайте також і про особисте – пора наважуватися на зміни, про які давно задумуєтесь. Жовтий Собака принесе вам чималий прибуток, тому можете вже обирати омріяну покупку. Проте поставтеся критично до тих пропозицій заробітку, що спонукатимуть вас порушувати власні принципи і моральні установки.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
У новому році нарешті ви зможете отримати результати від проробленої важкої праці на професійній ниві, а також вас наздожене виправдана похвала і популярність. Найважче буде навчитися себе цінувати вже у новому світлі, але цей досвід маєте здобути обов’язково. Рік Жовтого Собаки буде вирішальним в аспекті подальшого розвитку і виборі напрямків діяльності. Тому приготуйтеся до роботи і цікавих подорожей, але заощаджуйте фінанси. В особистому житті налагодиться лише тоді, коли визначитеся, чого хочете. Вам потрібно знайти нові способи для висловлення своїх почуттів.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Почніть нарешті використовувати весь свій потенціал на повну. Покажіть собі та іншим, що здатні на більше. Тоді питання поваги і відповідної оплати за пророблену роботу налагодиться саме собою. Також варто подбати про своє здоров’я: проводьте більше часу у спортзалі та влаштовуйте недалекі подорожі. У коханні пощастить лише у випадку, якщо наважитеся відкрити партнеру всі свої таємні бажання. Прислухайтеся, насамперед, до себе, а не до рою чужих думок. Рік буде фінансово стабільним, тому можете вже зараз планувати відпочинок в екзотичній країні.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Будете надто вимогливими – не отримаєте від нового року нічого доброго, окрім слів. Доведеться навчитися ставитися до Жовтого Собаки лагідно, з любов’ю, тоді він відповість взаємністю і виконає усі ваші прохання. Ставте собі чіткі цілі, але знайте межі своїх можливостей. Щодо заробітку, то матимете доходи відповідні до вкладених у роботу ресурсів і сил. Шукайте нові шляхи розвитку себе як професіонала, так і особистості. Знайдіть у новому році собі цікаве заняття для душі. У коханні будьте нестримними і відданими. Цінуйте свої почуття і дбайте про почуття партнера.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Вам потрібно уникати ризикованих заходів та азартних настроїв – Жовтий Собака не любить небезпеки і не цікавиться тим, що його може принизити в майбутньому. Не бійтеся налагоджувати нові контакти, знайомитися із людьми й втілювати з ними цікаві проекти. Єдина пересторога – перевіряйте тих, хто поряд з вами, і не довіряйте надмірно у фінансових питаннях. Новий рік допоможе загартувати характер, проте, якщо не дуже пручатиметеся, то і процес буде менш болісним. Самотнім Стрільцям у 2018 році пощастить у коханні, а сімейних чекає нова хвиля чудових почуттів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У 2018 році вам доведеться доводити до ладу всі раніше розпочаті справи. Вичищайте полички від паперів, завершуйте старі угоди. Таким чином до весни зможете повністю розчистити простір для нового, цікавого й прекрасного, що давно намагається увійти у ваше життя, але ніяк не найде собі місця. Зважуйтеся на експерименти і покажіть нарешті усім свій талант до управління. Це відкриє нові можливості для фінансової стабільності Здоров’я варто поставити на передній план, якщо не хочете весь новий рік витрачати зароблені гроші на лікування. Дбайте про себе краще. У коханні довіртеся близькій людині, дозвольте їй брати ініціативу на себе.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Дозвольте собі невеличкий перепочинок, оскільки вже навесні вам доведеться багато працювати: і над професійними завданнями, і над духовним розвитком. Варто звернути увагу на своє здоров’я і поекспериментувати з різними видами спорту, щоб знайти щось собі до вподоби і тілу для підтримки сил. Регулярно відвідуйте лікаря – це важливо. У родинних відносинах майте терпіння, навчіться слухати близьких і знаходити разом із ними компроміси у суперечливих ситуаціях. Фінанси не засмучуватимуть, але і особливо великих покупок планувати не варто. Проте, можливі і приємні сюрпризи від Жовтого Собаки. Вам потрібно вірити в диво.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Починайте ремонт. Для цього у вас буде цілий рік. Облаштовуйте будинок, робоче місце. Шукайте також нові місця, де можна реалізувати свої креативні плани. Не бійтеся нічого і нікого – вас оберігатиме повелитель 2018 року і не дозволить, щоб вас хтось образив. Проте ви можете образити, хоч і ненавмисно, тих, хто буде поряд з вами протягом року. Тож стримуйте свої емоції, вчіться ними керувати. Отримуйте задоволення від життя і можливостей, які принесе цей рік. Обирайте те, що вам до смаку, особливо це стосується роботи і напрямків розвитку власних перспектив. Фінансові питання не турбуватимуть, проте варто задуматися над тим, щоб відкласти гроші на якусь приємність для себе чи родини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x