Прийшов час стати власником смартфона

Прийшов час стати власником смартфона

Дедалі важче уявити життя без смартфона. Маючи такий пристрій з доступом до мережі, ми завжди на зв’язку, будь-де, ми вигідно купуємо товари й послуги, порівнюємо ціни в онлайн-магазинах, знаходимо найкращі заклади поблизу, слухаємо музику, читаємо новини й книги, фотографуємо і поширюємо світлини в соцмережах. З «розумним» телефоном ми маємо доступ не лише до безлічі розваг, але й до нових знань, тому що освіта в мережі дедалі більше стає популярною. Українці можуть дивитися відео онлайн і вчитися в найкомпетентніших учителів зі всього світу, сидячи просто вдома завдяки стрімкому розвитку швидкісного інтернету.

З розвитком 3G-мережі в Україні відбувається швидке поширення смартфонів. Лише протягом 9 місяців 2017 року українці придбали їх 4,5 млн. Менш ніж за рік десята частина населення відмовилась від старої моделі або купила смартфон узагалі вперше.

У 2015 році такі звичні для нас речі були недоступними: швидкісний мобільний інтернет мали тільки два оператори з невеликою абонентською базою. Нині мобільні оператори звітують про стрімке проникнення 3G у життя українців – у Київстар заявляють про покриття майже 80 % українців. Приблизно 50 % телефонів у мережах мобільних операторів — це смартфони. Ще в 2016 році смартфонів було менше, ніж 30 %, вони були недостатньо сучасними, відповідно не всі з них могли працювати з 3G.

А якщо 2018 року у великих містах України з’явиться зв’язок 4G, то завдяки маленькому пристрою люди матимуть доступ до безмежного цифрового світу на великій швидкості: фінансові послуги, потокові відео у високій якості, онлайн-карти тощо, а ще зможуть обмінюватися файлами великих розмірів.

Саме тому зараз найпопулярнішим подарунком на Новий рік є сучасний смартфон. Через те, що в цей час покупці найактивніші, магазини електроніки пропонують акції та організовують розпродажі, переманюючи клієнтів до себе. Коли людина купує дорогий смартфон, їй у подарунок пропонують дешевший пристрій, якщо ж бюджетний — чохол чи інші аксесуари до телефону. Мережі магазинів можуть проводити розіграші або робити знижки, якщо пристроїв купують кілька. Покупцю потрібно дивитись на плюси й мінуси таких пропозицій, добре все зважувати, оскільки часом акції все ж для нього не вигідні. Найбільші мережі в країні, звісно, пропонують найбільші знижки.

Фірмові магазини Київстар проводять масштабні акції до 31 січня. Київстар повертає клієнтам 20 % вартості смартфона (за умови придбання смартфона у фірмовому магазині або на сайті shop.kyivstar.ua) на будь-які послуги зв’язку, зокрема дзвінки за кордон і роумінг. Купуючи смартфон за 4 000 грн, від Київстару ви отримуєте 800 грн на рахунок. Якщо ваш майбутній смартфон коштує 9 000, то ви матимете на рахунку аж 1 800 грн. Погодьтеся, про поповнення рахунку можна буде забути на довгий час. Ви можете купити будь-який смартфон у будь-якому з 400 магазинів у 215 містах України.

Київстар підготував вигідну пропозицію і для контрактних абонентів: купуючи смартфон, ви отримуєте розстрочку на 20 платежів, та два останні платежі ви не оплачуєте, за вас це робить Київстар. Ця акція також діє на всі смартфони в мережі магазинів Київстар. Перший внесок — лише 5 % вартості смартфона. Така акція доступна лише контрактним абонентам, та на контракт можна перейти миттю для вигідної купівлі смартфона.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x