На Городищині розпочали навчати трактористів

На Городищині розпочали навчати трактористів

На ринку праці Городищенського району професія «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1»» є актуальною, особливо коли розпочинається сезон в сільському господарстві. Серед безробітних, які перебувають на обліку виявилося 10 бажаючих навчатись саме за цією професією. Тому в Городищенському центрі зайнятості було прийнято рішення про організацію професійного навчання за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1». Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Городище.info\”.

Навчання проводиться виключно під замовлення роботодавців. Формування груп навчання – це процес, до якого залучені майже всі працівники центру зайнятості: проводились презентації професій, презентації курсів навчання з залученням майстрів виробничого навчання, претенденти пройшли профвідбір.

Протягом четвертого кварталу 2017 року була сформована група слухачів на базі Державного професійно-технічного навчального закладу Черкаського навчального центру Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Перше заняття пройшло в приміщенні центру зайнятості 18 грудня 2017 року, де фахівець з питань зайнятості Білуха Г.І. представила слухачам завідуючого Городищенським навчальним пунктом, майстра виробничого навчання Скрипку О.П.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x