У Черкасах стартує чемпіонат міста з футболу серед юнаків

У Черкасах стартує чемпіонат міста з футболу серед юнаків

Федерація футболу Черкас організовує абсолютно новий дитячий турнір, який стартує в обласному центрі. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Уперше в новітній історії черкаського спорту в місті відбудеться повноцінний чемпіонат з футболу серед юнаків. Сам турнір пройде у двох вікових групах. Сьогодні в боротьбу за перший трофей вступлять хлопці 2002–2004 р.н., а в четвер свої перші матчі зіграють юнаки 2000–2001 р.н.

Цей чемпіонат Черкас є відкритим і, окрім команд з обласного центру, у масштабному турнірі візьмуть участь команди зі Сміли та Білозір’я. Молодша вікова група переможця визначатиме в одне коло протягом двох місяців. Така кількість часу обумовлена великою кількістю команд, адже в турнірі буде аж 10 турів. У старшій віковій групі дещо менше учасників – за перемогу боротиметься 6 колективів. Відмінність і в системі проведення. Молодші хлопці гратимуть за системою «8+1», старші змагатимуться уже повноцінною 11-кою. Матчі приймуть майданчики ФОКу, Манежу та Білозір’я.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x