Концерт Ірини Білик

Концерт Ірини Білик

Під час весняних концертів по Україні Ірина Білик покаже ексклюзивні фото і відео з особистого архіву!

Чари її пісень заворожує мільйони! Вона давно стала символом України! Її творчість пронизана щирістю, добром і любов\’ю! Саме тому, її концерт – це справжня подія. Розкішні вбрання, живі музиканти і неймовірна енергетика – ось складові приголомшливого шоу неперевершеною зірки – Ірини Білик! Навесні 2016 зустрічай супер зірку української естради з новим приголомшливим шоу в твоєму місті … Зараз повним ходом йде підготовка до концертів Білик.

«Мені здається, особливо сьогодні, для артиста, якого люблять глядачі не настільки важливі балет, декорації, розмах, – зізнається співачка. – Головне, музика повинна бути живою, чесної, душевної! Саме тому я буду дарувати шанувальникам свою любов і щире виконання. .. «За словами Білик, їй є чим здивувати свого глядача. Крім ексклюзивних нарядів, які шиють для зірки кращі дизайнери країни, в новому шоу її шанувальники побачать ексклюзивні фото та відео з особистого архіву співачки! Буде безліч і музичних сюрпризів. У програмі прозвучать як шлягери з українських альбомів, але в новому звучанні, так і російськомовні хіти, які полюбилися багатомільйонною армією шанувальників вітчизняної поп-діви.

Крім прем\’єри пісні «Я все одно його люблю», яку зірка презентувала напередодні Дня Закоханих глядачів чекає безліч інших прем\’єр, вони почують пісні, які раніше не звучали на концертах.

Дата: 12 квітня 2016, 19:00
Де: ПК «Дружба народів», м. Черкаси, бул. Шевченка, 249
Ціна – від 190 до 590 грн
Замовлення, доставка та бронювання квитків за тел.: (093) 295-70-01, (098) 043-33-66.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x