У 2017 році платники Черкас отримали понад 40 тисяч адмінпослуг

У 2017 році платники Черкас отримали понад 40 тисяч адмінпослуг

Про це, повідомив в.о. начальника Державної податкової інспекції у м. Черкаси Олександр Анатолійович Коваленко. «Серед адміністративних послуг найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, яких станом на 01.01.2018 року надано 13073. А також 192 громадян відмовилися від реєстраційного номеру, про що до їх паспортів була внесена відмітка про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта», − зазначив Олександр Коваленко. Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкаси.

Фахівцями Центру обслуговування платників протягом 2017 року видано, зокрема, 3 666 витягів із реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 2 807 книг обліку доходів книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, зареєстровано 2 888 платників єдиного податку, видано 2 516 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДФС, зареєстровано 624 реєстраторів розрахункових операцій, 4 873 книг обліку розрахункових операцій та 104 розрахункові книги. Видано 106 довідок про сплату податку на доходи фізичних осіб платникам-резидентам, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання та 269 довідок – про підтвердження статусу податкового резидента України.

Загалом, із початку року платники отримали 40 026 адміністративних послуг.
Також, платникам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС, зокрема отримання послуг електронного цифрового підпису.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x