Колишній боєць АТО навчає дітей танцям на пілоні в Золотоноші

Колишній боєць АТО навчає дітей танцям на пілоні в Золотоноші

Після служби в АТО 35-річний Петро Скитиба із міста Золотоноша Черкаської області відкрив школу танців. Зараз має понад 70 учнів, яких навчає танцям на пілоні і брейк-дансу. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту gazeta.ua.

«Мені легко було навчитись танцям, бо працював військовим, мав регулярні фізичні навантаження. Зараз танці мені дають можливість почуватися молодшим. Вдень треную дітей та дорослі групи. Вночі тренуюсь сам. Найменшій дівчинці 5,5 років, а найстаршій учениці – більше 40. Їздимо на змагання, виступаємо. Нещодавно проходив конкурс на честь одного із загиблих АТОвців. Ми посіли друге місце. У майбутньому планую проводити заняття з танців на пілоні для чоловіків», – розповідає чоловік.

Колишній боєць АТО навчає дітей танцям на пілоні в Золотоноші За освітою Петро Сергійович військовий, служив за контрактом 7 років прикордонником. Потім займався бізнесом – розводив кроликів. Покинув, коли його забрали на службу в зону АТО. Чоловік живе у громадянському шлюбі, має двох синів: 9-річного Станіслава та 1-річного Гліба.

– У дитинстві танцював лише наодинці, закрившись у кімнаті. Танцювати на дискотеках соромлюся, а от на змаганнях перед сотнями людей – жодних проблем. Спортивний клуб вирішили відкрити разом з другом Юрієм. Назвали «Юпітер», що співзвучно з іменами Юрій і Петро. Потім з\’явилась танцювальна школа. Наш стартовий бюджет складав 700 гривень. Орендували приміщення, заборгували друзям, взяли у них по 100-200 доларів. Спочатку купили дзеркало, потім зробили невеличкий ремонт, запросили тренерів із Черкас і почали давати перші уроки. Дітям сподобалося. Як тільки починав викладати, сказав, що мене звати Петро Сергійович. Потім зрозумів, що їм важко вимовляти таке довге ім\’я, висячи вниз головою на пілоні. Тому зараз звуть мене просто Петя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x