На Черкащині зникла жінка-таксист

На Черкащині зникла жінка-таксист

До правоохоронців Черкаського відділу поліції звернулась черкащанка із заявою про зникнення своєї матері – таксиста одного із перевізників у місті Черкаси. Дочка розповіла, що мама 7 січня 2018 року виїхала на автомобілі «Mercedes Vito» білого кольору та 08.01.2018 року у звичний період часу на зв\’язок не виходить. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Терміново на території обслуговування Черкаської області було введено в дію оперативний план «Перехват» для перевірки всіх автомобілів марки «Mercedes Vito» білого кольору. Працівники поліції відшукали автомобіль, але жінки там не виявилось. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази. На даний час працівники поліції проводять всі необхідні слідчі дії по розшуку зниклої жінки.

Поліція звертається до всіх громадян, які бачили жінку на її автомобілі марки «Mercedes Vito», білого кольору в нічний час, в період з 7 січня по 8 січня 2018 року або маєте певну інформацію про перебування зниклої жінки, просимо звертатись на лінію «102» або за телефоном 067-462-95-05.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x