На що витрачалися черкащани у 2017 році

На що витрачалися черкащани у 2017 році

Ось і почався новий рік. Попереду нові горизонти, інтереси і плани. А як будувати нові плани без аналізу минулих? Ось і ми так подумали. Тож, аналізуємо разом, на що саме витрачались черкащани торік, користуючись «Оплатою частинами». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі «ПриватБанку».

За минулий 2017 рік у Черкаському регіоні послугою «Оплата частинами» скористалися майже 24 тисячі разів на загальну суму більше 137 млн грн.

Найпопулярнішою виявилася техніка − побутова та цифрова, на яку черкащани витратили 90 млн грн, уклавши 18 тис. угод по сплаті частинами. Середній чек другої за популярністю купівлі склав близько 2 тис. грн. Це − витрати на одяг та взуття, майже 35 млн грн на 3 725 кредитних угод.

10 млн грн черкащани витратили на утеплення власних осель за програмою «Теплі Кредити». А от жага до здорового способу життя вартувала містянам 1,1 млн грн. Прагнення комфорту виявилось рівноцінним бажанню порадувати прекрасну половину людства, тож на меблі й прикраси минулого року було витрачено по 600 тис. грн порівну.

Плануючи цьогорічні витрати, пам’ятайте, що існує сервіс, оберігаючий від значних одноразових витрат і «розрахункових» стресів. Адже саме сервіс «Оплата частинами» дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів. З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити до 24 рівних частин, а для оформлення послуги потрібна лише кредитна картка ПриватБанку.

Перелік торговельних точок, де клієнт має можливість оплатити товар частинами, можна дізнатися за посиланням chast.pb.ua. Наразі таких торговельних точок у Черкасах понад 800, а загалом по черкаській області − понад 1500. Кожна з цих торговельних точок на касі та вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x