Геннадій Бобов привітав зі святом «Родини людей з великим серцем»

Геннадій Бобов привітав зі святом «Родини людей з великим серцем»

ГЕННАДІЙ БОБОВ ПРИВІТАВ ЗІ СВЯТОМ «РОДИНИ ЛЮДЕЙ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ»
Напередодні Різдва до семи дитячих будинків сімейного типу на Черкащині завітали представники народного депутата Геннадія Бобова. Вони принесли 52 дітлахам подарунки до свята і привітали малечу. Цієї традиції в окрузі народного обранця дотримуються вже багато років.

«Мені не подобається \”канцелярський\” термін – \”Дитячий будинок сімейного типу\”. Від дитячого будинку тут тільки офіційна назва. Я б назвав ці сім’ї більш влучно – \”Родини людей з великим серцем\”, − говорить народний депутат Геннадій Бобов. − Уже багато років поспіль напередодні Різдва такі родини з мого округу отримують подарунки до свята. І мені б хотілося, щоб традиція допомоги ближнім, тим, хто найбільше потребує її в наш складний час, стала в Україні більш поширеною».

«Щиро дякуємо, Геннадію Борисовичу, за чудове привітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Уже багато років поспіль Ви приносите в нашу сім’ю частинку Різдва. Ми разом із дітками бажаємо Вам Божих благословень у Вашому житті та великій праці. Нехай Вашу оселю наповнює любов, радість, мир і спокій. З Новим роком та Різдвом Христовим!» − говорить Алла Куценко з села Мокра Калигірка Катеринопільського району, в сім’ї якої виховують десятеро дітей.

«Ми з чоловіком, Василем Юрійовичем, ростили й виховували до 14 років власного сина, а з 2011 року стали прийомною сім\’єю ще для чотирьох дітей. У кінці 2017 року на виховання та спільне проживання довлаштували трьох діток, позбавлених батьківського піклування. Тепер, уже в дитячому будинку сімейного типу, ми виховуємо сімох дітей, – розповідає Любов Курта з Канівщини. − Діти, яких виховують і виховуватимуть у нашій сім’ї, зможуть повною мірою відчути тепло, любов і затишок, які можуть дати лише батьки, брати та сестри. Ми вчимося жити разом і бути щасливими. Я тішуся, коли вони здорові, радісні, коли граються разом, допомагають одне одному, переживають та піклуються одне про одного, стають самостійними. Велика вдячність Вам, Геннадію Борисовичу, за турботу і небайдужість до долі дітей, за те, що завжди залишаєтесь прихильником та ініціатором добрих справ і прагнете змінити цей світ на краще!».

«Діти – це надзвичайне щастя для кожної родини, це – радість, мрії і надії. А ще – це постійні турботи, клопоти, хвилювання, проблеми. Адже діти, особливо в такій великій сім’ї як наша, потребують не лише уваги, розуміння, любові, щоденної клопіткої праці для створення необхідних побутових умов, матеріальних витрат, а й можливості у батьків розвивати своїх дітей духовно: походів у кіно, бібліотеки, поїздок у музеї, театри, на виставки, на екскурсії. Тобто можливості дарувати дітям щоденно душевний затишок, тепло і радість. Усі ці турботи лягають лише на плечі батьків-вихователів. І дуже добре, що є люди, котрі розуміють проблеми таких родин. Саме таким є народний депутат Геннадій Борисович Бобов. Адже він уже впродовж багатьох років робить у святкові різдвяні дні чудові подарунки для наших дітей. Приємно бачити, як спалахують іскорки в дитячих оченятах, коли на порозі знову з’являються довгождані гості – помічники народного депутата з такими очікуваними подарунками: книгами, іграми, іграшками, фруктами та солодощами. Від імені нашої великої родини хочу подякувати Вам, Геннадію Борисовичу, за Ваше щире серце, розуміння, турботу, піклування і підтримку та побажати здоров’я, щастя, добра, всіляких гараздів та успіхів у праці на благо нашого краю», − говорить мама-вихователь ДБСТ з Корсунщини Людмила Шепель.
Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x