Зранку в області зафіксували 11° морозу

Зранку в області зафіксували 11° морозу

Сьогодні 15 січня і на 07:00 годину в Черкасах зафіксовано 11 морозу. Вітер північно-східний 3 м/с, вологість 86 %, тиск високий − 766 мм рт. ст. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Суху морозну з поривчастим вітром погоду на Черкащині продовжує формувати потужний антициклон, який розташувався від Німеччини до Узбекистану та від Скандинавії до Чорного моря, відтіснивши атмосферні фронти за межі свого впливу. Проте антициклон поступово втрачає свої сили, що проявляється поки що збільшенням хмарності та невеликими опадами. На відміну від попереднього періоду, коли середньодобові температури повітря були на 2−8 градусів вище кліматичної норми, на Старий Новий Рік (14.01) температурний фон був 7 морозу, що на 1 градус холодніше звичайного на цей час. Сьогодні вдень очікується хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Видимість добра.

Вітер північно-східний, 5−10 м/с. Температура по області − 2..-7º, у Черкасах -5..-7º. Атмосферний тиск падатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x