У Черкасах відлунав обласний різдвяний фестиваль

У Черкасах відлунав обласний різдвяний фестиваль

Обласний дитячий фестиваль до Різдва Христового «Щедрий вечір, добрий вечір, мати-Україно» вдев’яте пройшов у Черкасах. На свято завітало понад тисячу городян та гостей міста. До Черкас колядувати приїхали колективи зі всієї області. Про це »Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Цьогорічний фестиваль прийняла обласна філармонія.

У Черкасах відлунав обласний різдвяний фестиваль Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан УПЦ КП привітав гостей зі святом та зауважив на особливості української коляди, яка гуртує та об’єднує людей, міста, країни, адже навіть за кордоном цінуються наші колядки. Зі словами подяки він звернувся до представників обласної й міської влади та всіх, хто долучився до організації проведення фестивалю. Особливу вдячність висловив міському голові Анатолію Бондаренку.

Лунали колядки та щедрівки, танці та театралізовані постанови. На сцені колядували колективи – ансамблі «Барвінок», «Чепурушки», «Джерельце», «Колорит», «Світлячок», «Домісолька», «Щедрик», «Барви», «Санрайз», «Перлина», «Вишиваночки», колектив «Лілея», студія «Карамель», «Браво», «Вертеп», театр пісні «Невгамовні», дует «Мальви», шоу-гурт «Квітограй» та Кічула Надія.

Організатори свята – Черкаська єпархія Української Православної церкви Київського Патріархату, міська рада Черкас, громадська організація «Дитячий фонд Черкащини».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x