Черкаси й досі без бюджету

Черкаси й досі без бюджету

Міська рада не проголосувала за бюджет Черкас на 2018-ий рік в цілому. Під час сесії, яка відбулася 17 січня, головний кошторис міста ухвалили тільки за основу. Тепер обранці планують продовжити вивчати документ у постійних комісіях. Його, нагадаємо, вже погодив попередній склад виконавчого комітету. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За словами директора департаменту фінансової політики Наталії Джуган, наше місто продовжить жити поза межами бюджетного законодавства.

«Це рішення міських депутатів нічого не змінило, – каже вона. – Сьогодні ми працюватимемо за однією дванадцятою від кошторису минулого року, згідно з рішенням виконавчого комітету. На жаль, хоч це й дозволяє нам здійснювати платежі з бюджету, цього не достатньо, щоб повністю «перекрити» всі видатки на заробітну плату, нарахування за енергоносії тощо. Якщо ми не так і приймемо бюджет, можемо завершити місяць із кредиторською заборгованістю».

Під час сесії Наталія Джуган звернулася до депутатів із проханням якомога швидше ухвалити бюджет–2018.

Як повідомив депутат Юрій Тренкін, який очолює бюджетну комісію, наступного понеділка заплановано спільне засідання постійних комісій. На ньому обранці хочуть розглянути всі правки, які вніс до цього фінансового документа виконавчий комітет.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x