На дорогах Черкащини сніговий колапс

На дорогах Черкащини сніговий колапс

Балканський циклон, що прийшов на територію України, додав клопоту водіям, і роботи – рятувальникам Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася від Костянтина Проценка, речника керівника Управління ДСНС у Черкаській області.

На дорогах Черкащини сніговий колапс 18 січня о 00:31 в Шполянському районі, поблизу села Митниця, рухаючись автодорогою, на підйомі потрапив у сніговий замет легковий автомобіль «Мерседес». На час події в салоні автомобіля, крім водія, перебували два пасажири, з яких одна дитина. Автомобіль звільнили рятувальники чергового караулу 17-ї ДПРЧ.

О 7:40, поблизу села Ладижанка, в Уманському районі, внаслідок ускладнення погодних умов, на автошляху Умань-Черкаси розвернуло два вантажних автомобіля, внаслідок чого було повністю перекрито рух автотранспорту. На місці події працює особовий склад чергового караулу 14-ї ДПРЧ. Водночас на трасі Київ-Одеса рятувальники звільнили з заметів 6 вантажних автомобілів.

На дорогах Черкащини сніговий колапс О 6 ранку в Маньківському районі, поблизу села Подібне, внаслідок ускладнення погодних умов, у сніговий замет потрапив легковий автомобіль, в салоні якого була малолітня дитина. Через відмову електричного обладнання автомобіля люди в салоні почали замерзати. На звернення водія, йому на допомогу прийшла оперативно-мобільна група Маньківської пожежно-рятувальної частини. Витягнувши автомобіль з замету, рятувальники відбуксирували його до найближчої СТО.

О 7 годині ранку у селі Іваньки Маньківського району під час руху з селища Багва, внаслідок ускладнення погодних умов у сніговий замет потрапив автомобіль із породіллю. На прохання допомогти, до автомобіля зумів пробитися черговий караул Маньківської пожежно-рятувальної частини. Завдяки рятувальникам жінку встигли доставити до лікарні перш ніж почалися пологи.

На дорогах Черкащини сніговий колапс О 6:20, в селі Ягубець Христинівського району, під час руху сталася технічна несправність у рейсового автобусу який рухався за маршрутом «Херсон–Чернівці» (в автобусі перебувало 24 пасажира). На допомогу прийшли прийшов черговий караул 15-ї пожежно-рятувальної частини з селища Христинівка. Пожежним автомобілем автобус, в салоні якого перебували 24 пасажири, було доставлено до найближчої станції технічного обслуговування.

О 7 годині ранку в Драбівському районі, поблизу села Контакузівка, рятувальники звільнили з замету легковий автомобіль, в салоні якого була хвора жінка з дитиною. Для порятунку було залучено трактор з села Кантакузівка.

О 8:10 в Золотоніському районі, поблизу села Деньги, у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль з продуктами харчування. Автівку звільнено за допомогою чергового караулу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Золотоноша.

О 6:20 на автошляху Кам’янка–Сміла, на території Смілянського району, на узбіччі перед підйомом, внаслідок ускладнення погодних умов, ожеледиця та снігові замети, зупинилися 12 вантажних автомобілів. Вирішується питання щодо очищення та посипання автодороги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x